Buitenbieb nieuws

De buitenbieb staat er nu al een tijdje en we merken dat veel mensen de weg weten te vinden naar de bieb. Er worden heel wat boeken geruild en dat is heel mooi. Omdat er zoveel animo  voor de biebboeken is, hebben we er enkele nieuwe prachtige boeken in gezet. Dit zijn onder andere de volgende boeken van de schrijfster Lynn Austin. Lynn Austin is een christelijke schrijfster. Zij woont in Amerika in de buurt van Chicago. Zij heeft al meerdere bestsellers op haar naam staan.

Eigen wegen. Het verhaal speelt zich af  in de 2e wereldoorlog na de aanval op Pearl Harbour. Vele mannen gaan in dienst in het leger. De vrouwen worden opgeroepen om in de oorlogsindustrie te gaan werken. Vier verschillende vrouwen spelen elk een hoofdrol. Onder buitengewone omstandigheden ontstaat een bijzondere vriendschap. Terwijl de wereld om hen heen in brand staat en niets meer is zoals het was, moeten zijn hun plaats in het leven vinden en ontdekken wat liefde en opoffering werkelijk betekenen.

Ware liefde. Het verhaal speelt zich af in Chicago, 1893: een bruisende stad in een sterk veranderende maatschappij. In dat jaar vindt de grote Wereldtentoonstelling plaats en van heinde en  ver komt men deze bezoeken. Te midden van dat alles probeert een jonge vrouw haar verdwenen moeder te vinden- en haar plaats in het leven te ontdekken.

De boomgaard. Dit verhaal gaat over een jonge vrouw die na de dood van haar man en schoonvader samen met haar drie kinderen en haar tante het familiebedrijf – een uitgestrekte fruitkwekerij-  moet voortzetten. Ze krijgt hulp van een vreemdeling welke ze eigenlijk niet zo vertrouwt. Ze is bang dat de vreemdeling uiteindelijk haar het bedrijf zal afnemen.