Buitenbieb Bant

We nemen je graag even mee naar het waargebeurde verhaal hoe een kastje dat voor afval stond is opgeknapt tot een buitenbieb.
Al even is de pioniersgroep genaamd ‘Hart voor Bant’ bezig met Liefde uitdelen aan de mensen in Bant. Zo konden we ruim 40 kerst pakketten uitdelen, een ad hok concert geven met medewerking van een Urker mannenkoor in de Hof van Bant met na afloop warme chocolade melk en hebben we tulpen kunnen uitdelen. Alsof dat nog niet genoeg was bleven de zegeningen komen. Zo hebben we heel wat mensen blij kunnen maken met pakketten vis. Naast relatie hopen we dat we de mensen mogen wijzen naar de Liefde die ons tot dit alles aanzet.

    1Corinthiërs 13:13 / HSV
    En nu blijven geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de meeste van deze is de liefde.

Zo ook groeide bij ons het verlangen naar een buitenbieb. Gevuld met lectuur waar we geen schermpje bij nodig hebben, alleen wellicht een leesbril.
Échte bladzijdes omslaan en gevuld worden met verhalen die verwijzen naar de Liefde die je een ieder gunt.

Herman & Arenda Russchen wandelen weer eens rondje Bant waarop we het kastje zagen staan die nu is opgeknapt tot buitenbieb. De eigenaar van het kastje heeft een bedank pakketje ontvangen en Jan Koffeman kon aan de slag. Ondertussen hebben Alie de Boer en Arenda boeken uitgezocht waar we het kastje mee konden vullen.
Zaterdag 4 juli was het dan zo ver. De opening van de buitenbieb!, te vinden aan de Noordwend 4 in Bant.
Meindert Kramer en Maarten ten Napel van Hart voor Bant waren er ook bij aanwezig.
De eerste bezoeker buurman Sietse had de primeur.
We hopen met elkaar dat er nog veel meer mensen een kijkje komen nemen.
Gratis en voor niets! Heb je wat aan het boek (gehad)? Kun je er een ander blij mee maken? Geef het door of leg het terug in de buitenbieb.
Heb je een vraag of behoefte aan een gesprekje?
Email : hartvoorbant@gmail.com